maanantai 25. joulukuuta 2023

Yksi harrastukseni ja intohimoni hämärä kohde on elokuva, leffa. Valkokankaalta, elokuvateatterissa katsottuna. Haluan myös kuulla elokuvan kuten ennen vanhaan leffafestareill

Yksi harrastukseni ja intohimoni hämärä kohde (tirsk) on elokuva, leffa. Valkokankaalta, elokuvateatterissa katsottuna. Haluan myös kuulla elokuvan kuten ennen vanhaan leffafestareilla, elokuvajuhlilla ja elokuva-.arkistoissa sai kuulla elokuvan, kukaan ei molottanut puhelimeen, eikä näplänny puhelinta, ei rapistellut jatkuvalla ranneliikkeellä haisevia naksujaan eikä syönyt elokuvateatterissa myytävää haisevaa ruokaa. Katson vuodessa noin 180 pitkää elokuvaa elokuvateattereissa mm erikoisnäytöksinä ja festareilla. Käytän rahaani siis kulttuuriin, ja moninkertaisestihan se tulee. Ja menee. 

Letterboxd-sivullani olen nähnyt 30.11.2023 mennessä 3,410 FILMS leffaa viime vuosien aikana,
208 THIS YEAR tänä vuonna
68 LISTS listaa, joissa esim. vain valkokankaalla nähnyt leffat tänä vuonna, naisten käsikirjoittamat leffat tänä vuonna jne. Mistä nyt ihminen listat tekee. 

Letterboxd-sivustollani on diary eli päiväkirja, johon yritän ehtiä merkitä elokuvakäynnit. Kirjoitan aina edes jotain, osan myös blogiin, twitteriin, viralliseen tai virallisehkoon facebook-sivuuni, ja instaan. 
Kirjoitan myös Popkulttuuria ja undergroundia -blogiini bloggerissa, ja Popkulttuuria ja undergroundia Twitterissäni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.