lauantai 5. tammikuuta 2019

Nautin tästä Canvan grafiikasta: Portfolio 2019 eli työnäytteitä

Pidän tästä Canvan verkossa tehtävästä graafisesta suunnittelusta, ( logo, infografiikka, flaijeri, esite, ohjelma, kirjan kansi jne ) tässä esimerkkeinä ensimmäiset leiskat, tai tarkemmin sanottuna ja kirjattuna, ekat työnäytteet Canvalta. Nämä on tehty sekä kannettavalla tietokoneella että puhelimella. Esimerkiksi infograafisen tai graafisen A4-kokoisen PDF:n CV:n tekee helposti tietokoneella. Puhelimella saa aikaan myös muutakin taidetta, mutta ansioluettelo, jossa on myös tekstiä, vaatii suuremman näytön - pitäähän cv.ssä toki sisältöä olla eikä pelkkä kitarankuva ;)Olen tehnyt paljon taidetta, omakuvia, ja tämä on merenneito/merihirviö-osastolta. Rokokoon rikkinäiset tai täydelliset simpukat kuoret ovat joko symboliset ( rokokoo-sanan alkulähde ) tai mauttomat. Kuitenkin halusin tällaisen sinisävyisen kirjankannen tai mainoksen taidenäyttelyyn, ehkäpä kutsukortin kuvan. Alkuperäisen omakuvani olen käsitellyt Photo Lab -sovelluksessa puhelimella. Tämä on Instagram-lähetys, neliökuva, johon laitoin 3D-tyyliä, jotta näyttäisi modernin taidekirjan kannelta. Tietty Peppimäisyys on mukana, pisamat on tehty muistaaksein Photo Lab App -sovelluksella. 
Puhelimella tekee helposti Instagram-postauksen eli -sivun, Instramin 60-luvun neliomallisen kuvan, jossa omaa kuvaa ja tekstiä, eli grafiikkaa. 


Tässä omakuvani, Huawei-puhelimella otin omakuvan, käyttäen augmented realityä. jatkettua todellisuutta, sitten käytin Photo Lab Appissa, jossa lisäsin runsaasti pisamia, sekä vanhan öljymaalauksen filtterin, ja lopulta Canvassa tekstin ja sommittelun. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.