tiistai 19. joulukuuta 2023

Pörriäiset, perhoset: Lisää kesän värikuvia. Uusi on kaunein: uusin käytetty kamera Canon EOS 650D, järkkäri, Suomen kesän yksityiskohdissa: sisällä ja ulkona:

Pörriäiset, perhoset: Lisää kesän värikuvia. Tuolloin ensimmäiset viikot uuden käytetyn kameran kanssa:  kappale kauneinta pusikkoa. Uusi on kaunein: uusin käytetty kamera Canon EOS 650D, järkkäri, Suomen kesän yksityiskohdissa, vihreässä, vedessä, valkeassa ja valossa. Miltä Suomi näyttää. Ilmastonmuutos ainakin näkyy. Kerätään käytettyjä kameroita. P.S. Itse olen valokuvannut järkkärillä ainakin 1988 vuodesta lähtien omalla, myös muiden järkkäreillä esim. sanomalehtien toimitusten. Enää en kuvaa filmille, koska se maksaa liikaa, eikä vessoista saa enää pimiöitä. Juhannuksen jälkeen eli noin 26.06.2023 © Satu Ylavaara Photography 2023: Rakastan Terijoen salavaa! Tulva vei potan, mutta toi tilalle Terijoen salavan. Kahdesti. Ehkä salavalla oli tarkoituskin rantautua. Koska tämä cv on jakopaikka. Tässä käsiteltyjä ja käsittelemättömiä kuvia, sellaisenaan, paitsi tietenkin jokainen verkkokokoon pienennetty. Sisällä ja ulkona:





Jotkut kukkaset vaan ovat niin tavattoman kauniita, yhtä aikaa herkän hempeitä ja barokkisen röyhkeän yliampuvia lehvien, terälehtien tuuheudessaan

Ruusupuska ja tikkataulu
Unikot joita jänekset eivät ole syöneet
Aaltoilevan viljapellon syliin kerran...
Maailman kauneimmat värit ovat raparperissa, nuo vihreän ja punaisen sävyt, hohtavan kuninkaalliset, yhtä aikaa vahvat ja herkät...Toki kamera ei just niitä tarkentanut, ikuistanut
Raparperi käy jälkiruokakiisseliin, mehuun, piirakkaan ja tietty puuron kanssa mansikkakeiton ja mansikkakiisselin mausteena. Kirpakkana. 

© Satu Ylävaara Photography
© Satu Ylavaara Photography 2023


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.