torstai 20. kesäkuuta 2024

Keikkoja: LAIBACH: Opus Dei at Savoy-teatteri, Hellsinki 21.05.2024:

Keikkoja 2023: LAIBACH: Opus Dei at Savoy-teatteri, Hellsinki 21.05.2024: Useammalla vuosikymmenellä Laibachia on tullut kuunneltua, ja tälläkin vuosituhannella nähty tiuhaan maassamme... Eikä pelkästään Iron Sky -yhteyksistä. Kuultiin jopa Allsång på Skansen eikun på Savoy! Vain yhdellä keikalla Laibachia ei ole saanut kuvata, ajattelin sen symboloivan Koreassa kuvattua dokumenttia, jonka näin Night Visions festareilla, joilla yks alkuperäisjäsen joi todella hyväntuoksuista punaviiniä. But I never drink wine... Tuolloin kun ei saanut kuvata, mutta olla toki lähellä orkesteria, itse asiassa Milan Fras haisteli minua kuten ihmissusi... pukeutuneen verenpunaiseen nahkapukuun. Lisää blogissani: LAIBACH: Opus Dei at Savoy-teatteri, Hellsinki 21.05.2024: Useammalla vuosikymmenellä Laibachia on tullut

Leben heißt Leben! #hellsinki #eturivissä maksoi mitä maksoi ti 21.5.2024 klo 19.00 Savoy-teatterin sali, Kasarmikatu 46-48, Helsinki. Järj. Feels Like Red AB. © Satu Ylavaara Photography 2024:


© Satu Ylävaara Photography 2024

Esittelyteksti:

" Tarunhohtoinen LAIBACH on jälleen tulossa Suomeen mukanaan Opus Dei. Järisyttävä uutinen jokaiselle fanille! Ja tämä on totista totta!

Opus Dei on slovenien veikeiden vekkulien kuuluisa levy, johon kuuluvat huippuhitit Life is Life, Leben heißt Leben и Geburt einer Nation. Mute levy-yhtiö on julkaissut ne vuonna 1987. Nyt, 26 vuotta myöhemmin, levy remasteroidaan, ja se lopulta ilmestyy älppärinä ja cd:nä. Julkistamisen kunniaksi LAIBACH lähtee ainutlaatuiselle, konseptuaaliselle, kiertueelle OPUS DEI TOUR toukokuussa 2024. Näin se tulee ensi kerran vuosien vaihtuessa esittämään historiallisen albuminsa kamaa.

Saahan olla lisää old goldia? Ehdottomasti! Opus Dein lisäksi LAIBACH ilahduttaa meitä tuhdin tuoteluettelonsa maineikkailla biiseillään ja yllättää uusilla.

Sen fanit kyllä tietävät, että yhtyeen 45 vuoden toimintatarinan yksikään konsertti ei ollut edellisen kaltainen. No niin, Life is life, LAIBACH on LAIBACH – odottakaa mahdotonta! "

Ja sosialistisesta mediastani: (juuri Laibachilta olen näpsänny käsitteen socialistic media):

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.