torstai 27. kesäkuuta 2024

keskiviikko 26. kesäkuuta 2024

Kuvaan eli käyn galleriakierroksilla.... Galleriat ovat pääsymaksuttomia paikkoja kohdata vaihtuvaa ja vaihtelevaa taidetta: ELINA RUOHONEN: Influencers

Kuvaan paljon myös gallerioissa ja museoissa, mm Instagramiin ja tänne Bloggeriin. Käyn galleriakierroksilla.... Galleriat ovat pääsymaksuttomia paikkoja kohdata vaihtuvaa ja vaihtelevaa taidetta. ELINA RUOHONEN: Influencers. 3.5.-2.6.2024. Galleria Bronda, Annankatu 16, Hki, FI. Kuvauspäivä 31.05.2024. Julkaisen näitä tuolla Popkulttuuria ja undergroundia -blogissani linkissä © Satu  Ylavaara Photography 2024:

© Satu  Ylävaara Photography 2024

Kuvaan parilla puhelimella ja kameroilla. Vaihtelevasti. Koska kuvaan ja teen kaikkea muutakin kulttuurihommaa (kirjat, teatteri, musiikki sekä kasvisruoka -blogit, instat ja faset), niin kuvien muokkaus ja jakaminen voi kestää. 



Sosialistisesta mediastani:

Muistoi: Punainen amaryllis mustavalkoisena jouluna 2017, peilitön Panasonic Lumix DC-GX800:

Black and white photography, flowers, at Yule 2017. Punainen amaryllis mustavalkoisena jouluna 2017. Pienikokoinen, peilitön Panasonic Lumix DC-GX800 -järjestelmäkameralla, taidefiltterillä, eli rakeinen ja jyrkkä mustavalkokuvaus. Tässä ehkä myös salama, koska oli kaamos, ja kukan pinta satiininen heijastus. Eipäs ollutkaan salama, vaan taskulampun valokeila, kuvassa näkyy varjo seinäälä. Kuvauksissa tiukka rajaus. © Satu Ylavaara Photography 2017:
tässä alla infrapunaversio ja negatiivinen, käsitelty:
negatiivinen, käsitelty:
alla valkoinen joulutähti, tekokukka, muistaakseni, negatiivinen

© Satu Ylavaara Photography 2017

perjantai 21. kesäkuuta 2024

Nyt on juhla ja juhannus 2024!

Nyt on juhla ja juhannus 2024! Ja juhannuskoivut päniköissä ja saunavihdat. Mutta vasta saunassa ;) © Satu  Ylavaara Photography 2024:


© Satu  Ylävaara Photography 2024


torstai 20. kesäkuuta 2024

Keikkoja: LAIBACH: Opus Dei at Savoy-teatteri, Hellsinki 21.05.2024:

Keikkoja 2023: LAIBACH: Opus Dei at Savoy-teatteri, Hellsinki 21.05.2024: Useammalla vuosikymmenellä Laibachia on tullut kuunneltua, ja tälläkin vuosituhannella nähty tiuhaan maassamme... Eikä pelkästään Iron Sky -yhteyksistä. Kuultiin jopa Allsång på Skansen eikun på Savoy! Vain yhdellä keikalla Laibachia ei ole saanut kuvata, ajattelin sen symboloivan Koreassa kuvattua dokumenttia, jonka näin Night Visions festareilla, joilla yks alkuperäisjäsen joi todella hyväntuoksuista punaviiniä. But I never drink wine... Tuolloin kun ei saanut kuvata, mutta olla toki lähellä orkesteria, itse asiassa Milan Fras haisteli minua kuten ihmissusi... pukeutuneen verenpunaiseen nahkapukuun. Lisää blogissani: LAIBACH: Opus Dei at Savoy-teatteri, Hellsinki 21.05.2024: Useammalla vuosikymmenellä Laibachia on tullut

Leben heißt Leben! #hellsinki #eturivissä maksoi mitä maksoi ti 21.5.2024 klo 19.00 Savoy-teatterin sali, Kasarmikatu 46-48, Helsinki. Järj. Feels Like Red AB. © Satu Ylavaara Photography 2024:


© Satu Ylävaara Photography 2024

Esittelyteksti:

" Tarunhohtoinen LAIBACH on jälleen tulossa Suomeen mukanaan Opus Dei. Järisyttävä uutinen jokaiselle fanille! Ja tämä on totista totta!

Opus Dei on slovenien veikeiden vekkulien kuuluisa levy, johon kuuluvat huippuhitit Life is Life, Leben heißt Leben и Geburt einer Nation. Mute levy-yhtiö on julkaissut ne vuonna 1987. Nyt, 26 vuotta myöhemmin, levy remasteroidaan, ja se lopulta ilmestyy älppärinä ja cd:nä. Julkistamisen kunniaksi LAIBACH lähtee ainutlaatuiselle, konseptuaaliselle, kiertueelle OPUS DEI TOUR toukokuussa 2024. Näin se tulee ensi kerran vuosien vaihtuessa esittämään historiallisen albuminsa kamaa.

Saahan olla lisää old goldia? Ehdottomasti! Opus Dein lisäksi LAIBACH ilahduttaa meitä tuhdin tuoteluettelonsa maineikkailla biiseillään ja yllättää uusilla.

Sen fanit kyllä tietävät, että yhtyeen 45 vuoden toimintatarinan yksikään konsertti ei ollut edellisen kaltainen. No niin, Life is life, LAIBACH on LAIBACH – odottakaa mahdotonta! "

Ja sosialistisesta mediastani: (juuri Laibachilta olen näpsänny käsitteen socialistic media):

sunnuntai 16. kesäkuuta 2024

Keikkoja ja matkoja: Lavalla Ville Viking elikkäs VV Neon Noir at Viking Grace 25.04.2024:

Keikkoja ja matkoja: Vaihteeks keikkakuvia: Ville Viking elikkäs VV Neon Noir at Viking Grace 25.04.2024: © Satu  Ylavaara Photography 2024:


© Satu  Ylävaara Photography 2024:









Ville Valo Setlist 25042024 at MS Viking Grace, Turku, Finland 
Tour: VV / Neon Noir Tour 2024 

Setlist
Zener Solitaire
Neon Noir
Right Here in My Arms (HIM song)
Loveletting
Rip Out the Wings of a Butterfly (HIM song)
Salute the Sanguine
The Kiss of Dawn (HIM song)
Run Away From the Sun
Buried Alive by Love (HIM song)
Heartful of Ghosts
Gone With the Sin (HIM song)
In Trenodia
Killing Loneliness (HIM song)
The Foreverlost
Join Me in Death (HIM song)
Echolocate Your Love
The Funeral of Hearts (HIM song)
Saturnine Saturnalia

Encore:
Soul on Fire (HIM song)
Baby Lacrimarium
When Love and Death Embrace (HIM song)


lauantai 15. kesäkuuta 2024

Muistoi: Tänään 25.04.2024 kiikarissa tällaista. Huomenna ehkä päivittelen kirjaviikkoa. (Kuvasin Ville Valoa

Tänään 25.04.2024 kiikarissa tällaista. Huomenna ehkä päivittelen kirjaviikkoa.

(Kuvasin Ville Valoa ja HIMiä Stockalla 2012. Ensimmäisen kerran näin Ville Valon Akateemisen Kirjakaupan ovensuussa öbaut 1998 kun hän katsoi kummastuen luutaani. Joka oikeasti oli leopardikuvioinen lattiaharja, mutta luuta on gootimpi ilmaus.. Vuosi 11/9 terroriteon jälkeen oli surulliset tunnelmat kirjapippaloissa. HIM-keikat ovat olleet aina hauskoja tai spektaakkeleita. Näillä mennään...)

Tällä reissulla on ollut tapetilla lyriikat ja musiikkielämänkerrat. On ollut nostalgista matkaa, mutta myös kirkkaista nurkan taakse. Mikä vielä sytyttää, mikä tässä maailmassa on tärkeää.


Ainakin tuo virnistys:

Kas tässä valokuviani Villestä 



Vieläkin lisää kesän kukkasia, kieloja, tuulisia hetkiä, sadepisaroita, sadekuuroja 15.06.2024: Nikon D40: järkkärillä,

Vieläkin lisää kesän kukkasia, kieloja, tuulisia hetkiä, sadepisaroita, sadekuuroja 15.06.2024: Nikon D40: järkkärillä, mutta ulkona on miltei täysin mahdotonta kuvata sääskien takia. Verkkohattu kyllä peittää muttei koko vartaloa. Digijärkkärillä värivalokuvia, mustavalkoisia, infrapuna ja negatiivi. Käytetty rajauksia ja säätöä, koska suurin osa pilvisenä päivänä tahi sateessa. Pitäisi olla valkoinen kokopuku kuten mehiläistenhoitajilla, mutta se menisi liian CSI:ksi tai dystopiaksi.  © Satu  Ylavaara Photography 2024: 



© Satu  Ylävaara Photography 2024