keskiviikko 13. heinäkuuta 2022

Mitä buumeri tekee TikTokissa? No vaikka tätä: tekoälytaidetta Night Cafe Studiolta

Mitä buumeri tekee TikTokissa? No vaikka tätä: tekoälytaidetta Night Cafe Studiolta. Nyt heinäkuussa 2022 aloitin Tiktokissa ja Night Cafe Studioilla julkaisemisen. Night Cafe on uutta tekoälyn taidetta, joko onnistuu tai ei. Siitä tulee upeaa, tai karmivaa. Hauskaa tai pettymystä. Mikä on tekoälyn tuottaman taiteen tekijänoikeus. Sovelluksen sivulla on selkeät spkeksit. On aina jännittävää odottaa, millainen kuva, teos, tunnelma sieltä tulee. Kuvien tekeminen ja jakaminen on ilmaista tietty määrä pär päivä, jakamisesta saa krediittejä tehdä lisää. Kuvien verkkokoko on hyvin pieni - mitä enemmän käyttää krediittejä, sitä parempitasoisena kuva tulee. 


Omia kuvia, teoksia voi tilata myös tauluiksi. Sehän tietysti maksaa. 

havainnekuva miltä neliön muotoinen " oma maalaus " näyttää työpöydän yllä



@sylavaa Pirate Alice in wasteland via@nightcafestudio #nightcafe #digitalart #nightCafeArt #portrait #tekoäly #tekoälytaidetta #tekoälytaide #aiart ♬ A Pirate's Life - Joel Fry

Musiikiksi laitoin tuohon ihastuttavan Joel Fryn miltei jodlaavan merirosvolaulun täydellisestä Our flag means death -sarjasta. Myös sateenkaari- ja ihmisoiekus-aspektilla, oikeus olla. 

Kauhua käytän taiteessani paljon, kulutan myös kauhua. Kirjojen ja tv sarjojejn maailmasta kummitustaloja, musiikkina The Specials: Ghost Town... sinkkuversio.

@sylavaa The Haunting of Bly Manor.... @nightcafestudio #nightcafe #digitalart #nightCafeArt #portrait #tekoäly #tekoälytaidetta #tekoälytaide #aiart ♬ Ghost Town - Single Version - The Specials

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.